Luxusgarden.hu

A szép kert nem luxus!

   márc 08

Térkövezés, viacolor lerakás

Térkövezés, viacolor lerakás

Térkő lerakását vállaljuk rövid határidővel, több éves tapasztalattal!

Egyedi elképzelést is megvalósítunk.

Munkáinkra 12 hónap garanciát vállalunk.

A térkő több előnnyel is rendelkezik más burkolatokhoz képest. Az aszfaltnál és a betonnál esztétikusabb, és nem kell szétrombolni, feltörni abban az esetben, ha ki akarjuk cserélni, meg szeretnénk bontani. A térkő élettartama emellett viszonylag hosszú, tehát strapabíró termék.
Sokféle formában, színben vásárolható meg, mindenki egyedi ízlése szerint alakíthatja ki magának a leburkolandó területet. A térkőburkolat lehet egyszerű, letisztult, vagy akár játékos, kevert színű és stílusú, elegáns, kombinált. Egyszerű terhelésnek kitett felületeknél, mint például kerékpárutak, járdák, elegendő a 4-6 cm-es vastagság, állandó forgalomnak (teherautó) kitett felületeknél 8 cm-es térkőre van szükség. Ez a térkő vastagság javasolt garázsbejáróknál is.

Ezenkívül vállaljuk régi, megsüllyedt viacolor, térkő  javítását!

Munkadíjaink:

Térkő rakás (tükörtől a besöprésig): 10.000,- Ft/m2 + Áfa

Térkő rakás (tükörtől a besöprésig) Lejtős részen: 12.000,- Ft/m2 + Áfa

Térkő rakás (tükörtől a besöprésig) Ívesen: 14.000,- Ft/m2 + Áfa

 


Szegély lerakása: 3.000,- Ft/fm + Áfa

Szegély lerakása ívesen: 4.000,- Ft/fm + Áfa

 


Bontás (beton): 15cm-ig 4.000,- Ft/m2 + Áfa (kézi törővel)

Bontás (viacolor): 3.400,- Ft/m2 + Áfa (Viacolor visszaszedése)

 


Konténer pakolás: 6.500,- Ft/m3 + Áfa


Milyen anyagköltséggel lehet számolni?

Térkövezés anyagköltség:

CKT beton: 17.500,- Ft+ÁFA  / m3 / 10m2

Ágyazó: 13.000,- Ft +ÁFA / m3 / 20m2

Vasháló: 7.000,- Ft +ÁFA / db / 10m2

Besöprő: 2.000,- Ft / zs / 10m2

Térkő: 3-8.000,- Ft / m2

Szegélyezés anyagköltség:

CKT beton: 17.500,- Ft+ÁFA  / m3 / ~15db

 

Minden esetben a tereprendezés után CKT betonnal és hegesztett hálóval bevasalva készítjük el a felületet.

Gépkocsi forgalom esetén 10 cm, járda, gyalogút esetén 5-7 cm.

 

A Luxusgarden csapata 13 éve áll a minőségi munka szolgálatában.

Pontosak vagyunk, precízek és a munkánkra igényesek.

Nagyon fontos számunkra, hogy a megrendelő minden téren elégedett legyen, és hosszú távon gyönyörködhessen az elkészült termékben, legyen az egy gyönyörű kerítéslábazat vagy csempedekoráció. Természetesen referenciával és maximális hozzáértéssel rendelkezünk. Szakembereink követik a megrendelő igényeit és összehangolt, precíz munkával teljesítik a legkülönfélébb kívánságokat.

Vállalunk lakosságnak viacolor (térkő) lerakást, kerítésépítést, kocsibejáró betonozása, támfalak építése az igények maximális figyelembe vételével. Tudjuk, hogy munkánk értéke a pontosságban és a remek kivitelezésben rejlik.

Vállalunk egyéb kőműves munkákat megbeszélés, igény szerint is!

Alkalmazottaink bejelentett munkaviszonyban dolgoznak,

cégünk felelősségbiztosítással rendelkezik!

Minőség, kivitelezés: Vállalkozásunk és alkalmazottai, illetve társ- és alvállalkozói csak és kizárólag I. osztályú anyagok felhasználásával dolgoznak. Megrendelő kifejezett kérésére ésszerű kereteken belül eltérhetünk, mely garanciális- szavatossági kérdéseket vet fel. Előzetesen a minőségromlásról tájékoztatást adunk élő szóban vagy írásban, megrendelő ennek tudatában eldönti, kívánja- e mégis az esetleges gyengébb minőségű anyag(ok) felhasználását. A segédanyagok (pl.: öntözőcsövek, gyeprács, szórófejek, gyepszőnyeg, fűmag, tégla stb…) kiválasztásánál és árazásánál mindig az adott felületre szükséges, de azt nem meghaladó kvalitású anyagok felhasználására törekszünk.

Az ajánlat hatálya, tartama: megrendelés és szerződéskötést követően, március második felében a munkálatokat meg tudjuk kezdeni. A munkarend hetente hétfőtől péntekig, 08.00-16.00 tart, mely kérdéskör rugalmas. Az ajánlat összege anyag(részben)+munkadíj, bontásból, szállításból összeadódó tételár, és a tétel felmért vagy becsült mennyiségének szorzataként számolt munkadíj, mely összeg a tételben megjelölt minőségi és mennyiségi hatályáig terjed. A megrendelő által hozott anyagok minőségéért és mennyiségéért nem vállalunk felelősséget, de ebben az esetben az árajánlatban szereplő „anyag árral” csökkentett az ajánlat végösszeg. Az időközben felmerülő megrendelői igény változás, drasztikus terep vagy körülmény változás- ami előre nem látható- (pl.: szikla van a talajban, gázvezeték húzódik át a terepen, aknát, lőfegyvert találunk stb) pótmunkának minősül. Amennyiben a pótmunka olyan munka, amelyre érvényes ajánlattal rendelkezünk, úgy csak a mennyiség növekedésével egyenesen arányos díj- különbözetet számítjuk fel. Ha a pótmunka új tételt is takar, újabb, ELŐZETES megállapodás után elvégzendő. Ez természetesen nem csak a több, hanem, a kevesebb tételekre is érvényes! Az anyagok költségét a vállalkozás 30.000 Ft-ig hitelezi meg a megrendelőnek, az e fölötti tételt legkésőbb a szállítás napjának az estéjén rendezni kell. Részleges fizetést megállapodás szerint, de minimum egy-egy fázis elkészültével számoljuk el. Több, mint 5 munkanapos projekt esetén a megbízó vállalja az elkészült szakaszokra, munkákra a munkadíj kifizetését adott hét péntekéig.  A fizetés lehetséges készpénzben, illetve banki átutalással.