Luxusgarden.hu

A szép kert nem luxus!

   szept 13

Rólunk

Ha Ön egy ház, nyaraló, vagy ipari terület tulajdonos és nincs ideje rendben tartani a kertjét, vagy nem bírja egyedül a terület gondozását, akkor hívjon minket bizalommal!

Magas hozzáértéssel rendelkező csapat vagyunk, minden kerti munkához felszerelt technikával, és megfizethető áron dolgozunk.

Legyen szó kert felújításról, vagy csak rendszeres ápolásról, mi mindenben otthon vagyunk. Sok éves tapasztalattal és referenciával dolgozunk.

Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt bármilyen kertészeti munkáról is legyen szó, a legkisebb munkától a legnagyobbig!

Válasszon csomagjaink közül igényeinek megfelelően.  Bővebb tudnivalók a menüpontok választásával.

Szolgáltatásaink:

– Alkalmi kertrendbetétel

– Rendszeres kert és területgondozás

– Növényvédelem, permetezés

– Kertfelújítás

– Kerti utak építése

– Nyaralók téli felügyelete

– Favágás, gallyazás, metszés

– Parlagfű elleni védekezés, kaszálás

– Növények beszerzése, telepítése, ültetése

– hólapátolás, hómarás

– Bozótirtás, bokor fiatalítás, metszés

– Fűfelületek felújítása

– Automata, fél automata, manuális öntözőrendszerek kialakítása

– Tanácsadás

A Luxusgarden csapata 13 éve áll a minőségi munka szolgálatában.

Pontosak vagyunk, precízek és a munkánkra igényesek.

Nagyon fontos számunkra, hogy a megrendelő minden téren elégedett legyen, és hosszú távon gyönyörködhessen az elkészült szolgáltatásunkban, legyen az egy gyönyörű kert kialakítása vagy térkő lerakás.

Természetesen referenciával és maximális hozzáértéssel rendelkezünk. Szakembereink követik a megrendelő igényeit és összehangolt, precíz munkával teljesítik a legkülönfélébb kívánságokat.

Alkalmazottaink bejelentett munkaviszonyban dolgoznak,

Cégünk felelősségbiztosítással rendelkezik!

Minőség, kivitelezés: Vállalkozásunk és alkalmazottai, illetve társ- és alvállalkozói csak és kizárólag I. osztályú anyagok felhasználásával dolgoznak. Megrendelő kifejezett kérésére ésszerű kereteken belül eltérhetünk, mely garanciális- szavatossági kérdéseket vet fel. Előzetesen a minőségromlásról tájékoztatást adunk élő szóban vagy írásban, megrendelő ennek tudatában eldönti, kívánja- e mégis az esetleges gyengébb minőségű anyag(ok) felhasználását. A segédanyagok (pl.: öntözőcsövek, gyeprács, szórófejek, gyepszőnyeg, fűmag, tégla stb…) kiválasztásánál és árazásánál mindig az adott felületre szükséges, de azt nem meghaladó kvalitású anyagok felhasználására törekszünk.

Az ajánlat hatálya, tartama: megrendelés és szerződéskötést követően, március második felében a munkálatokat meg tudjuk kezdeni. A munkarend hetente hétfőtől péntekig, 08.00-16.00 tart, mely kérdéskör rugalmas. Az ajánlat összege anyag(részben)+munkadíj, bontásból, szállításból összeadódó tételár, és a tétel felmért vagy becsült mennyiségének szorzataként számolt munkadíj, mely összeg a tételben megjelölt minőségi és mennyiségi hatályáig terjed. A megrendelő által hozott anyagok minőségéért és mennyiségéért nem vállalunk felelősséget, de ebben az esetben az árajánlatban szereplő „anyag árral” csökkentett az ajánlat végösszeg. Az időközben felmerülő megrendelői igény változás, drasztikus terep vagy körülmény változás- ami előre nem látható- (pl.: szikla van a talajban, gázvezeték húzódik át a terepen, aknát, lőfegyvert találunk stb) pótmunkának minősül. Amennyiben a pótmunka olyan munka, amelyre érvényes ajánlattal rendelkezünk, úgy csak a mennyiség növekedésével egyenesen arányos díj- különbözetet számítjuk fel. Ha a pótmunka új tételt is takar, újabb, ELŐZETES megállapodás után elvégzendő. Ez természetesen nem csak a több, hanem, a kevesebb tételekre is érvényes! Az anyagok költségét a vállalkozás 30.000 Ft-ig hitelezi meg a megrendelőnek, az e fölötti tételt legkésőbb a szállítás napjának az estéjén rendezni kell. Részleges fizetést megállapodás szerint, de minimum egy-egy fázis elkészültével számoljuk el. Több, mint 5 munkanapos projekt esetén a megbízó vállalja az elkészült szakaszokra, munkákra a munkadíj kifizetését adott hét péntekéig.  A fizetés lehetséges készpénzben, illetve banki átutalással.