Luxusgarden.hu

A szép kert nem luxus!

   márc 08

Kertépítés munkadíj

Tevékenység árak megjegyzés
Fűnyírás fűnyírógéppel (motoros, elektromos) 35 Ft/m2 Min. 200 m2. 500 m2 felett és függ a terület nagyságától, kialakításától és a zöld nagyságától
Fűnyírás fűnyírótraktorral 60-75 Ft/m2 1000 m2 felett, függ a terület nagyságától, kialakításától és a zöld nagyságától
Fűkaszálás normál területen 35 Ft/m2 600 m2 felett, függ a terület nagyságától, kialakításától és a zöld nagyságától. Az ár nem tartalmazza a zöld hulladék összeszedését.
Fűkaszálás rézsűn 50-110 Ft/m2 700 m2 felett, függ a terület nagyságától, tagoltságától, a fű nagyságától
Gyepszellőztetés és, vagy talajszellőztetés 40 Ft/ m2 600 m2 felett, függ a terület nagyságától, kialakításától és a zöld nagyságától
Tavaszi – őszi kert takarítás 2.800 Ft / óra / fő Az ár tartalmazza a zöld hulladék összeszedését és a fűnyírást
Füvesítés fűmag vetéssel 1.000 Ft / m2-től Tartalmazza a gyomirtózást, tereprendezést a fűmag és a műtrágya beszerzését és kijuttatását.
Füvesítés felülvetéssel 550 Ft / m2 Tartalmazza a gyepszellőztetést, fűmag és a műtrágya beszerzését és kijuttatását
Gyepszőnyeg lerakás 3.000 Ft/m2 talajmunkát, beszerzést, gyepszőnyeg lerakását, függ a terület nagyságától + Szállítási költség
Sövényvágás, permetezés motoros permetezővel 6.000 Ft/ óra Tartalmazza a géphasználatot és a munkadíjat
Egyéb kertészeti munkák 2.800 Ft / óra Metszés, permetezés, gyomlálás stb.
Borovifenyő kéreg 35.000 Ft/m3 Tartalmazza a szállítás költségét, minimum 1 m3
Egyéb mulcs 25.500 Ft/m3 Tartalmazza a szállítás költségét, minimum 1 m3
Mulcs terítés 2.800 Ft/óra vagy 300 Ft / m2 területtől függően. Min. 1 óra és, vagy 10m2 fizetendő.
Öntöző rendszer téli víztelenítése, tavaszi üzembe helyezés 9.000 Ft-tól Függ a terület illetve a rendszer méretétől
Fakivágás 10.000 Ft-tól Az ár függ a fa nagyságától, elhelyezkedésétől
Termőföld behordás 5.500 Ft / m3 Min. 1 m3 fizetendő
“kulé” behordás 6.500 Ft / m3 Min. 1 m3 fizetendő
Termőföld, “kulé” terítés 450 Ft/m2 től Függ a vastagságtól a terület nagyságától és a kialakításától
Fa ágyásszegély lerakás 400 Ft / fm Az ár a munkadíjat tartalmazza.
Beton ágyásszegély lerakás (ívesen is) 1.350 Ft / fm Az ár tartalmazza a szegély beszerzését, lerakását. 20*10*6 cm beton téglatest szürke, vagy vörös.
Növények, anyagok beszerzése 120 Ft/km Az ár tartalmazza a háztól-házig szállítást, fel és -lerakodást, illetve a kiválasztást.
Növények ültetése 750 Ft / db tól Függ a növény minőségétől, fajtájától és méretétől
Zöld hulladék, sitt összeszedés 2.600 Ft / óra / fő vagy 6.500 Ft / m3 Kertek, ipari területek takarítása, konténerbe pakolása

 

A fenti árak az ÁFA-t nem tartalmazzák!

Munkáinkról, rólunk, mindennapjainkról  Facebook oldalunkon több információt talál!

A Luxusgarden.hu csapata 14 éve áll a minőségi munka szolgálatában.

Pontosak vagyunk, precízek és a munkánkra igényesek.

Nagyon fontos számunkra, hogy a megrendelő minden téren elégedett legyen, és hosszú távon gyönyörködhessen az elkészült szolgáltatásunkban, legyen az egy gyönyörű kert kialakítása vagy térkő lerakás.

Természetesen referenciával és maximális hozzáértéssel rendelkezünk. Szakembereink követik a megrendelő igényeit és összehangolt, precíz munkával teljesítik a legkülönfélébb kívánságokat.

Alkalmazottaink bejelentett munkaviszonyban dolgoznak,

Cégünk felelősségbiztosítással rendelkezik!

Minőség, kivitelezés: Vállalkozásunk és alkalmazottai, illetve társ- és alvállalkozói csak és kizárólag I. osztályú anyagok felhasználásával dolgoznak. Megrendelő kifejezett kérésére ésszerű kereteken belül eltérhetünk, mely garanciális- szavatossági kérdéseket vet fel. Előzetesen a minőségromlásról tájékoztatást adunk élő szóban vagy írásban, megrendelő ennek tudatában eldönti, kívánja- e mégis az esetleges gyengébb minőségű anyag(ok) felhasználását. A segédanyagok (pl.: öntözőcsövek, gyeprács, szórófejek, gyepszőnyeg, fűmag, tégla stb…) kiválasztásánál és árazásánál mindig az adott felületre szükséges, de azt nem meghaladó kvalitású anyagok felhasználására törekszünk.

Az ajánlat hatálya, tartama: megrendelés és szerződéskötést követően, március második felében a munkálatokat meg tudjuk kezdeni. A munkarend hetente hétfőtől péntekig, 08.00-16.00 tart, mely kérdéskör rugalmas. Az ajánlat összege anyag(részben)+munkadíj, bontásból, szállításból összeadódó tételár, és a tétel felmért vagy becsült mennyiségének szorzataként számolt munkadíj, mely összeg a tételben megjelölt minőségi és mennyiségi hatályáig terjed. A megrendelő által hozott anyagok minőségéért és mennyiségéért nem vállalunk felelősséget, de ebben az esetben az árajánlatban szereplő „anyag árral” csökkentett az ajánlat végösszeg. Az időközben felmerülő megrendelői igény változás, drasztikus terep vagy körülmény változás- ami előre nem látható- (pl.: szikla van a talajban, gázvezeték húzódik át a terepen, aknát, lőfegyvert találunk stb) pótmunkának minősül. Amennyiben a pótmunka olyan munka, amelyre érvényes ajánlattal rendelkezünk, úgy csak a mennyiség növekedésével egyenesen arányos díj- különbözetet számítjuk fel. Ha a pótmunka új tételt is takar, újabb, ELŐZETES megállapodás után elvégzendő. Ez természetesen nem csak a több, hanem, a kevesebb tételekre is érvényes! Az anyagok költségét a vállalkozás 30.000 Ft-ig hitelezi meg a megrendelőnek, az e fölötti tételt legkésőbb a szállítás napjának az estéjén rendezni kell. Részleges fizetést megállapodás szerint, de minimum egy-egy fázis elkészültével számoljuk el. Több, mint 5 munkanapos projekt esetén a megbízó vállalja az elkészült szakaszokra, munkákra a munkadíj kifizetését adott hét péntekéig.  A fizetés lehetséges készpénzben, illetve banki átutalással.